skip to Main Content

Lekker eten langs de A2

Eten langs A2? Wij zien u graag!

U heeft trek en wilt een hapje eten langs A2 dan bent u welkom bij Eetcafé de zwaan in Schoonrewoerd. In een bourgondisch rustig dorpje waar u even kunt bijkomen van uw autorit en nog gratis kunt parkeren.

Voor lekker eten A2 hebben wij een uitgebreide lunch en dinerkaart met huisgemaakte gerechten en nog betaalbare prijzen uiteraard met verse producten van de plaatselijke slager, bakker en groenteboer. Een lekkere malse biefstuk, saté van de haas of een heerlijk sandwich met vers gebakken boerenlandbrood, het is echt genieten bij het eten langs A2.

Of wilt u lekker borrelen of gewoon een heerlijk kopje koffie of cappuccino voor een nog betere prijs, dan kunt u plaatsnemen aan onze gezellige bar of in het zonnetje genieten op het mooiste terras van het dorp. Natuurlijk hebben wij WIFI waardoor rustig werken in een ongedwongen sfeer ook mogelijk is. Neem contact op om te reserveren, of kom even langs.

Voor lekker eten langs de A2 verwelkomen wij u graag bij Eetcafé de Zwaan!

Direct reserveren Neem contact op

Eten A2? Het adres wat u zoekt

Voor lekker eten langs de A2? Eetcafé de Zwaan staat voor u klaar. Eten A2? Rij dan snel even naar Schoonrewoerd waar de tijd nog even heeft stilgestaan. En waar u in een landelijke sfeer kunt genieten van de kwaliteit van onze gerechten.

We hebben een uitgebreide lunch en dinerkaart met gerechten van plaatselijke producten. Zoals een lekkere malse biefstuk van onze topslager. Een heerlijke uitsmijter? Een lekker sandwich met vers boerenlandbrood? Of een overheerlijke salade?

Gewoon heerlijk eten voor een goede prijs. Bekijk op de website onze menukaarten voor het lekkerste eten langs de A2. Tevens kunt u in onze bar ook gewoon even gezellig borrelen of op ons terras een kopje koffie drinken en genieten van de landelijke omgeving.

Bel voor uw reservering of loop gewoon even binnen. Gratis WIFI is aanwezig. Dus wilt u lekker eten A2? U bent van harte welkom bij Eetcafé de Zwaan!

Direct reserveren Neem contact op