skip to Main Content

Op zoek naar een goed restaurant A2?

Restaurant langs A2? U bent bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben namelijk een uitgebreide lunch en dinerkaart met overheerlijke huisbereide gerechten! Wilt u even snel wat eten? Of bent u op zoek naar een uitgebreid diner? Dan bent u van harte welkom in ons eetcafé. Ons rustige en authentieke dorpje maakt dit extra aantrekkelijk, gezelligheid en kwaliteit is bij ons prioriteit! Het restaurant A2 wat u zoekt!

Om ultiem te kunnen genieten van onze gerechten, hebben wij uiteraard gezorgd voor een interieur dat een lust voor het oog is, de gezelligheid die wij uitstralen smaakt naar meer!

Direct bij binnenkomst word je aangenaam verrast door de sfeervolle ambiance, een eigen bar, comfortabel meubilair, een stukje historie aan de muur, tot aan Laat je omarmen door het gezelligste eetcafé van omstreken! Wanneer de zonnige maanden hun intrede doen, is het goed vertoeven op het mooiste terras van Schoonrewoerd! Het restaurant langs A2!

Direct reserveren Neem contact op

Het A2 restaurant voor een lekker hapje!

Trek in een lekkere uitsmijter? Of een heerlijk mals stukje biefstuk? Eetcafé de Zwaan staat voor u klaar! Ook voor een gezellig borreltje achteraf kunt u plaatsnemen aan onze gezellige bar. Het a2 restaurant waar u naar op zoek bent!

Een prima hapje en een drankje voor een goede prijs! We hebben verschillende kaarten. Een lunchkaart, dinerkaart en borrelkaart. Wat ons uniek maakt zijn onze huisgemaakte gerechten. Of u nu komt voor een snelle hap of een uitgebreid diner, het is allemaal mogelijk. Ook wanneer u in u eentje komt eten zijn er voldoende mogelijkheden. Natuurlijk hebben wij WIFI waardoor rustig werken in een ongedwongen sfeer ook mogelijk is.

Je kunt bij ons gratis parkeren en we hebben ook een verwarmd terras. Wij zijn het a2 restaurant. Neem contact op om te reserveren, of kom gewoon spontaan langs bij ons! Kijk verder op onze website om onze menukaarten te bekijken.

Dus.. u bent op zoek naar een goed restaurant langs A2? We zien u graag bij Eetcafé de Zwaan!

Direct reserveren Neem contact op