skip to Main Content

Over ons

Eetcafé de Zwaan

Eetcafé De Zwaan is al sinds 1851 een begrip in Schoonrewoerd en omstreken. In 1992 hebben wij de Zwaan overgenomen en doen dit nu al bijna 25 jaar met veel plezier.

Gemoedelijkheid en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Net als verse kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Gaat u er eens goed voor zitten en geniet van de Bourgondische gezelligheid. Bij ons proost u nooit alleen. Vanwege onze centrale ligging verwelkomen we namelijk ook veel wandelaars en fietsers.

Naast een hapje of een drankje, een uitgebreide maaltijd, of een compleet verzorgd arrangement, kunt u bij ons ook terecht voor het afhalen van maaltijden in onze cafetaria.

Voor feesten, partijen of vergaderingen tot 35 personen bent u bij ons ook aan het juiste adres. We zijn 6 dagen per week geopend, dus kom vooral eens langs om ‘gewoon’ te genieten!

Dinerbon

Verras iemand met een heerlijk etentje in de Zwaan! Loop dan even bij ons binnen en vraag naar de mogelijkheden van onze dinerbon. U kunt ook direct bellen naar: 0345 – 641 482.

Neem contact op