skip to Main Content

Op zoek naar restaurants A2?

Restaurants langs A2? U bent van harte welkom!

U bent op zoek naar restaurants A2? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide lunch en dinerkaart met overheerlijke huisbereide gerechten.

Wilt u een uitgebreid diner? Of even een snelle hap? Dan bent u welkom in Eetcafé de Zwaan. Gelegen in het mooie dorpje Schoonrewoerd, wat het nog aantrekkelijker maakt! Voor een heerlijke saté, biefstuk of een lekkere salade met producten van de plaatselijke ambachtelijke winkeliers. Kijk verder op onze website naar onze menukaarten.

Kwaliteit en gezelligheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus bent u op zoek naar goede restaurants langs A2? Rij dan door naar ons eetcafé.
Bij binnenkomst word je aangenaam verrast door de warme landelijke uitstraling van het gezelligste eetcafé uit de omgeving. Ook kunt u genieten van een goed gesprek aan de bar of om gewoon even lekker te borrelen. Natuurlijk is er ook plaats voor u op ons verwarmde terras.

Restaurants langs A2? Neem even contact op om te reserveren of kom even langs. U kunt bij ons gratis parkeren en er is ook WIFI aanwezig.

Direct reserveren Neem contact op

Restaurants langs de A2? Het juiste adres.

Zoekt u een lekker restaurant langs de A2? Voor een lunch of diner in een landelijke ambiance in het gezelligste eetcafé van Schoonrewoerd en omstreken.

Wij hebben een uitgebreide lunch en dinerkaart met producten uit de omgeving van uitstekende kwaliteit. Zoals het vlees van onze ambachtelijke topslager, groente en fruit van de groenteboer en het heerlijke brood van de bakker.

U wordt aangenaam verrast door de warme bourgondische uitstraling van ons eetcafé waar u ook gewoon even kunt borrelen aan de bar of kunt genieten van onze heerlijke koffie op het terras. Ook is er een vergaderruimte aanwezig tot 35 personen. Je kunt bij ons gratis parkeren en WIFI is ook aanwezig.

Voor reserveren neem even contact op of kom spontaan even langs! Het gezelligste restaurant langs de a2 waar u speciaal voor om rijdt!

Direct reserveren Neem contact op